Etusivu Mäkihyppy Mäkikoulu

markus.gif

Talven 2014-2015 mäkikoulu on alkanut jo salitreeneillä, joita pidetään perjantaisin Toukolanpuiston koululla klo 18-19:30. Hyppääminen aloitetaan lumen tultua.

Mäkikoulua järjestetään talvella torstaisin klo 18 alkaen.

Ennen mäkeen menoa tutustutamme sinut lajiin, välineisiin ja tekniikkaan aluksi kuivaharjoittelemalla. Aloitamme hiihtosuksilla ja taitojen kehittyessä käytämme mäkihyppyyn soveltuvia välineitä (kypäriä, monoja, suksia ja hyppyasuja), joita voi aluksi  lainata seuralta.

Mäkivaihtoehtoja on viisi:  K-4, K-10, uudet K-10,  K-17 ja K-25 mäet. K-4, uusi k-10 ja k-17 on muovitettu, eli niistä pääsee hyppäämään ympäri vuoden.

Mäkikoululaisilta kuten muiltakin seuran hyppääjiltä peritään valmennusmaksut, 40  eur (omat välineet) tai 80 eur € (seuran välineet). Muilta hyppääjiltä peritään kausimaksua 20 eur€. Kausimaksua edellytetään kilpailuihin ilmoittautumisessa. Mäkijaoston tilinumero on FI10 5419 0120 1139 19. Tämän lisäksi muistathan maksaa seuran jäsenmaksun ja pystyäksesi osallistumaan liito-orava cuppiin ja muihin kisoihin, on ski passi/lisenssi -maksu oltava kunnossa (ohjeet hiihtoliiton sivuilla).

Ilmoittautua voi talven mäkikouluun vaikka heti sähköpostilla Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen   tai paikan päällä harjoituksissa. Pakkasraja mäkikoulussa on -15 astetta. TERVETULOA MUKAAN NIIN TYTÖT KUIN POJATKIN!