sinettilogou.gif

Sivustolla on 79 vierasta
Etusivu Pelisäännöt

Pelisäännöt

Hippohiihtokoulun pelisäännöt vahvistetaan aina uuden toimintakauden alussa 9-12 vuotiaiden kanssa sekä lasten vanhempien ja ryhmien vastuuhenkilöiden kanssa. Vanhempien kanssa pidetään oma pelisääntökeskustelu.

Toimintakaudella on voimassa seuraavat pelisäännöt:

SHS-HIPPOHIIHTOKOULU, 9-12 v. (vanhimpien lasten ryhmä)
Olemme sopineet, että noudatamme seuraavia Pelisääntöjä oman ryhmämme/joukkueemme toiminnassa:

SHS-HIPPOHIIHTOKOULU, lasten vanhemmat ja ryhmän vastuuhenkilöt
Olemme sopineet pelisäännöistä, joita me kaikki vanhemmat sekä ryhmän vastuuhenkilöt sitoudumme noudattamaan ollessamme mukanan lasten toiminnassa:

- Positiivinen kannustaminen ja ohjaaminen

- Paikalla ajoissa sekä lapset että vetäjät

- Ei tehdä liian vakavasti, ei saa tulla suorittamiseksi, kilpaillaan hyvällä mielellä toinen toistaan kannustaen

- Säähän sopiva varustus lapsille

- Tupakointia ei kentän laidalla, eikä muitakaan päihteitä

- Tiedon kulku; riittävän ajoissa tieto nettiin tai sähköpostiin esimerkiksi muutoksista ohjelmassa

- RYHMÄYTTÄMINEN; sitä tehdään koko ajan, jokainen harrastaja huomioidaan tasapuolisesti ja henkilökohtaisesti