Etusivu Hippohiihto HiihtokouluINFO

Toimintakausi 2015-16

Tervetuloa hiihtokouluun!

Hippohiihtokoulu kokoontuu normaalisti keskiviikkoisin klo 18-19 hiihtostadionilla, jossa on myös ilmoittautuminen aina ennen harjoitusten alkua.

Hiihtokouluun ovat tervetulleita kaikki hiihdosta kiinnostuneet 5-12 vuotiaat. Hiihtokoulussa pääsee ulkoilemaan mukavassa porukassa hymyssä suin! Aluksi tarvitset mukaan vain sauvat ja iloisen mielen! Syyskaudella ohjelmassa on mm. leikkejä, pelejä, sauvakävelyä, sauvarinne, loikkia, koko perheen yhteinen vaellus makkaranpaistoineen, luistelua ja heti kun tulee hiihtokelit, niin tietysti hiihtoa ja hiihdon perusasioiden opettelua.

Hiihtokoulu on jaettu iän ja taitotason mukaan neljään eri ryhmään: lumihiutaleet, lumitähdet, lumiraketit ja lumitykittäjät. Tarvittaessa nämä neljä ryhmää jaetaan alaryhmiin. Tavoitteena on, että jokainen hiihtokoululainen saa harrastaa omalle taitotasolleen sopivassa ryhmässä. (Ryhmistä lisätietoa alaotsikon ryhmät ja ohjaajat kohdassa.)

Muista säänmukainen varustus! Talvella pakkasraja -15.

HIIHTOKOULUN MAKSUT: Hiihtokoulun maksu on 90 euroa, sis. hiihtokoulun syys- ja kevätkauden toiminnan, ensilumenladun käytön, hiihtoliiton SKI-passin vakuutuksineen sekä SHS:n henkilöjäsenyyden 30 €, vaihtoehtoisesti perhejäsenyys + 20 €

SISARALENNUS käytössä hiihtokoulumaksuissa: 1. lapsen maksu on 90 €, 2. lapsi 65 € ja 3. lapsi 45 €. Esim. Jos perheestä on hiihtokoulussa1 lapsi, on hiihtokoulumaksu 90 €. Jos perheenne halua liittyä seuran jäseneksi on hiihtokoulumaksu 110 €. Jos perheestä on hiihtokoulussa 2 lasta, on hiihtokoulumaksu yhteensä 155 € (90€+65€), sisältäen jo mahdollisuuden liittää koko perhe seuran jäseneksi ilman lisämaksua. Tällöin ilmoitat vain seuraan liittyvien perheenjäsenten nimet syntymävuodet. Jos perheestänne on kolme lasta hiihtokoulussa, on hiihtokoulumaksu yhteensä 200 € (90€+65€+45€), sisältäen myös mahdollisuuden liittää koko perhe jäseneksi.

Hiihtokoulun tilinro: FI63 5419 0140 0042 70, selitteeksi lapsen nimi .

Hiihtokoulu tilaa kaikille hiihtokoulumaksun maksaneille SKI-passin, joka sisältää vakuutuksen.

Talven aikana SHS järjestää lasten hiihtokilpailuja, hiihtokoululaisille oma SompaCup, rohkeasti mukaan!
TARKISTA ENNEN HARJOITUKSIIN LÄHTÖÄ MAHDOLLISET SÄÄSTÄ JOHTUVAT OHJELMAMUUTOKSET SHS:N WWW-SIVUILTA www.seinajoenhiihtoseura.fi