sinettilogou.gif

Käyttäjiä paikalla

Sivustolla on 54 vierasta
Etusivu Uutiset Halpa-Halli lastenhiihdot Joupiskalla to 19.1. - lähtöluettelo ja kisaohjeita (18.1.2017)

Halpa-Hallin lasten hiihtokisat hiihdetään Jouppilanvuoden hiihtostadionilla to 19.1.2017!

>> Halpa-Hallin hiihtojen 19.1.2017 lähtöluettelo

Kisaohjeita vanhemmille ja hiihtäjille
Tässä muutamia ohjeita kisan sujumiseksi mahdollisimman mukavasti.

Kilpailupaikka
Kilpailupaikka on Jouppilanvuoren hiihtostadion,osoite Alaseinäjoenkatu 9.
Paikoitusaleet sijaitsevat hiihtostadionin alatiellä ja hiihtomajan pihassa (maja ei käytössä korjauksen vuoksi) Näille paikoitusalueille kulku Jouppilavuorentien kautta.

Lähtönumerot ja lähtöajat
Kisoissa on ollut ennakkoilmoittautuminen ja hiihtäjille on arvottu etukäteen lähtöajat ja numerot sarjoittain lähtölistaksi, josta löytyy lähtönumero ja hiihtäjän nimi. Kuitenkin joka sarjan alkuun on jätetty muutama tyhjä paikka mahdollisia jälki-ilmoittautumisia varten, jotka tehdään paikan päällä viimeistään klo 17.45 mennessä. Järjestäjät toivovat, että ennakkoilmoittautumista noudatettaisiin.
Numerot jaetaan kisakansliasta hiihtostadionilla. Numeroiden jako alkaa klo 17.30. Hiihtäjät lähetetään matkaan numerojärjestyksessä sillä lähtöajalla, joka etukäteen on lähtölistaan merkitty. Lähtöväli on 30 sekunttia.
Lähtölista on nähtävissä Seinäjoen Hiihtoseuran nettisivuilla www.seinajoenhiihtoseura.fi keskiviikkoiltana 18.1.2017.

Ajoissa kisapaikalle
Niinpä on tärkeää, että hiihtäjä on ajoissa paikalla, mielellään ainakin puoli tuntia ennen lähtöaikaa, jotta ehtii rauhassa noutaa numerolapun, lämmitellä ja tutustua rataan ja olla sitten lähtöjonossa valmiina omalla paikallaan pari minuuttia ennen lähtölistaan merkittyä lähtöaikaa.
Jos jostain syystä hiihtäjä tulee niin paljon myöhässä, että ei ehdi lähtöviivalle omalla vuorollaan, niin silloin mennään lähettäjien luo ja kerrotaan tilanne. Lähettäjät sitten ilmoittavat sopivan ajankohdan, missä vaiheessa pääsee lähtemään ladulle.

Hiihtomatkat ja tyylit
Kisoissa on kaksi matkaa, v. 2012, 2011, 2010 ja 2009 syntyneille n. 300 m sekä v. 2008, 2007, 2006 ja 2005 syntyneille n. 500 m. Hiihtotyyli on vapaa eli hiihtäjä saa hiihtää sillä tyylillä, mikä tuntuu paremmalta (ja nopeimmalta).

Kilpailun kulku ja palkinnot
Kaikki hiihtäjät palkitaan maalissa. Hiihdon päätteeksi luovutetaan numerolaput pois ja hiihtäjille on tarjolla mehua. Lisäksi palkitaan kunkin sarjan kolme parasta tulosten valmistuttua.

Kisahuolto ja WC
Hiihtäjille annettavien mehujen lisäksi kisapaikalla on myyntivaunu, josta niin huoltajille kuin hiihtäjille myydään juomia, karkkia, makkaraa ja kahvia. Hiihtostadionilla on WC:t katsomon hiihtomajan puoleisessa päässä.

Iloista kisamieltä kaikille!