sinettilogou.gif

Käyttäjiä paikalla

Sivustolla on 89 vierasta
Etusivu Uutiset Oma Säästöpankin ja Omakotien nappulasprintti 11.2.2016

Jouppilanvuoren hiihtostadionilla hiihdetään to 11.2. Oma Säästöpankin ja Omakotien NAPPULASPRINTTI.

Sarjat 2010-2004 syntyneet tytöt ja pojat.

Ilmoittautuminen Oma Säästöpankin Seinäjoen konttooriin p. 020 758 2200, ilmoittautumisaikaa on jatkettu ke 10.2. klo 16.30 saakka.

Kaikki palkitaan! Vaikka säätilanne on hankala, kilpailut pyritään pitämään suunnitelman mukaisesti.

>> kisakutsu, tarkempi kisaohje ohessa

Oma Säästöpankin ja Omakotien nappulasprintti 11.2.2016.

Tässä muutamia ohjeita kisan sujumiseksi mahdollisimman mukavasti

Kilpailupaikka

Kilpailupaikka on Jouppilanvuoren hiihtostadion, osoite Alaseinäjoenkatu 9.  Paikoitusalueet sijaitsevat hiihtostadionin alatiellä ja hiihtomajan pihassa (maja ei käytössä korjauksen vuoksi), näille paikoitusalueille kulku Jouppilanvuorentien kautta, sekä Jääurheilukeskuksen pihassa, josta on lyhyt matka tekojääradan sivuitse hiihtopaikalle.

Lähtönumerot ja lähtöajat

Kisoissa on ollut ennakkoilmoittautuminen ja hiihtäjille on arvottu etukäteen lähtöajat ja numerot sarjoittain lähtölistaksi, josta siis löytyy lähtönumero, lähtöaika ja hiihtäjän nimi. Kuitenkin joka sarjan alkuun on jätetty muutama tyhjä paikka mahdollisia jälki-ilmoittautumisia varten, joka tehdään paikan päällä viimeistään klo 17.45 mennessä. Järjestäjät toivovat, että ennakkoilmoittautumista noudatettaisiin.

Numerot jaetaan kisakansliasta hiihtostadionilla. Numeroiden jako alkaa klo 17.30. Hiihtäjät lähetetään matkaan numerojärjestyksessä sillä lähtöajalla, joka etukäteen on lähtölistaan merkitty.  Lähtöväli on 15 sekuntia. Lähtölista on nähtävissä Seinäjoen Hiihtoseuran nettisivuilla www.seinajoenhiihtoseura.fi keskiviikkoiltana 10.2.2016.

Ajoissa kisapaikalle

Niinpä on tärkeää, että hiihtäjä on ajoissa paikalla, mielellään ainakin puoli tuntia ennen lähtöaikaa, jotta ehtii rauhassa noutaa numeron ja pukea sen päälleen, lämmitellä ja tutustua rataan ja olla sitten lähtöjonossa valmiina omalla paikallaan pari minuuttia ennen lähtölistaan merkittyä lähtöaikaa.

Lähtöpaikalla on iso kello, joka käy ns. kilpailuaikaa, mikä kilpailuaika on sama kuin rannekellossa oleva oikea aika.

Jos jostain syystä hiihtäjä tulee niin paljon myöhässä, että ei ehdi lähtöviivalle omalla vuorollaan, niin silloin mennään rauhassa lähettäjien luo ja kerrotaan tilanne. Lähettäjät sitten ilmoittavat sopivan ajankohdan, missä vaiheessa pääsee lähtemään ladulle.

Hiihtomatkat ja tyylit

Kisoissa on kaksi matkaa, v. 2010 ja 2009 syntyneille n. 300m sekä v. 2008, 2007, 2006, 2005 ja 2004 syntyneille n. 500 m. Hiihtotyyli on vapaa eli hiihtäjä saa hiihtää sillä tyylillä mikä tuntuu paremmalta (ja nopeimmalta).

Kilpailun kulku ja palkinnot

Ensin kaikki hiihtävät alkukilpailun alkaen 18.30, nuorimmat sarjat ensin ja vanhemmat viimeisenä. Kaikki alkukisassa hiihtäneet palkitaan maalissa. Hiihdon päätteeksi luovutetaan numerolaput pois ja hiihtäjille on tarjolla mehua. Klo 19.20 alkaen hiihdetään sarjojen finaalit. Silloin kunkin sarjan alkukilpailun kolme parasta hiihtävät yhteislähtönä sarjoittain loppukilpailuna saman matkan kuin alkukisassakin. Loppukilpailusta jaetaan palkinnot erikseen kisan jälkeen,

Numerolaput loppukilpailussa

Loppukilpailuun haetaan uudet numerolaput. Kun sarjan alkukilpailun tulokset ovat selvillä ja hiihtäjän sijoitus on kolmen parhaan joukossa, niin silloin voi hakea kisakansliasta uuden rintanumeron loppukilpailua varten.

Kisahuolto ja WC

Hiihtäjille annettavien mehujen lisäksi kisapaikalla on myyntivaunu, josta niin huoltajille kuin hiihtäjille myydään juomia, karkkia, makkaraa ja kahvia. Hiihtostadionilla on WC:t katsomon hiihtomajan puoleisessa päässä.

Iloista kisamieltä kaikille!